Pakket

Kies het door u gewenste pakket. De pakketten zijn gebaseerd op de uitvoering zoals gespecificeerd door de merkfabrikant.

Life

Life TCe90 Eco
€253

Zen

Zen TCe90 Eco
€275

Limited

Limited TCe90 Eco
€285

Kleur

Kies de door u gewenste kleur

Kleuren

+ € /mnd

Looptijd & kilometrage

Kies hoe lang u de auto wilt leasen (looptijd) en hoeveel kilometer u per jaar verwacht te gaan rijden (kilometrage). Het is bij ons mogelijk om gedurende het contract de looptijd & kilometrage te wijzigen.

Looptijd

Kilometrage

Samenvatting

Binnenkort kun je voor maanden kilometer per jaar rijden in een nieuwe Renault Clio. Je bent bij Privatelease365 verzekert van de allerbeste voorwaarden en je weet exact wat je per maand kwijt bent.

Ons Private Lease abonnement is inclusief wegenbelasting, een all risk verzekering, een schade verzekering inzittenden, pechhulp in heel Europa, vervangend vervoer bij schade/onderhoud na 72uur, reparatie, onderhoud en banden. En een volle tank brandstof bij aflevering!

Wij staan 24/7 voor je klaar om je op weg te helpen én houden zonder gedoe en verrassingen voor- en achteraf. En dat voor een vast bedrag van euro per maand. Welkom bij Privatelease365.nl.

Uw gegevens

Vul uw gegevens in en plaats vervolgens uw bestelling. Uw bestelling is vrijblijvend en pas definitief nadat je het leasecontract hebt ondertekend.

Persoonlijke gegevens

Contact gegevens

  • Alleen nog tanken
  • Snel leverbaar