Hoe werkt privatelease365.nl?

in Bestelling & levering

Aanbod
Het aanbod van auto’s staat vermeld op onze website, je kunt een auto naar keuze kiezen en aangeven hoeveel jaar en hoeveel kilometers jij wilt gaan rijden. Het maandbedrag wordt gebaseerd op deze keuzes. De prijs wat je hier ziet zal maandelijks in rekening worden gebracht. Alle kosten zoals reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, vervangend vervoer service na 72 uur en verzekering zijn bij deze prijs inbegrepen, alles behalve de brandstof.

Aanvraag indienen
Nadat jij een auto hebt uitgekozen op onze site en de aanvraag hebt ingediend voeren wij op basis van deze gegevens een pre-acceptatie uit. Wij zullen binnen 1 werkdag telefonisch contact met je opnemen over het vervolg, met het invullen van een aanvraag zit je nog nergens definitief aan vast.

Definitieve bestelling
Jij geeft goedkeuring om de bestelling definitief te maken door het contract getekend terug te sturen. Je zult een factuur ontvangen voor een borgsom (3 maandtermijnen), deze borgsom is voor ons een garantie, zodra deze aan ons voldaan is zullen wij de door jou gekozen auto bestellen bij de dealer.

Related Articles